komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

TÜNDÉRKERT Gyermek- és Ifjúsági Népművészeti Tábor Komáromban

MEGOSZTÁS:

2018.július 11- 13 között rendezik meg TÜNDÉRKERT Gyermek- és Ifjúsági Népművészeti Tábort, a RÉV Magyar Kultúra Házában a FolkFészek Népművészeti Műhely és a Hárompatak Polgári Társulás közreműködésével.

A napi népzene, néptánc és népi kézműves foglalkozásokra, melyek reggel nyolc órától délután négy óráig zajlanak,-szerdától péntekig- szerettel várják a szervezők a hétéves illetve annál idősebb gyermekeket.

Lesz néptácoktatás, hangszeroktatás, énektanítás, játszóház és népi játékok, agyagozás, gyöngyözés, szövés, nemezelés, minden nap végén összezenélés és össztánc valamint a zárónapon (pénteken) táncház is.

Az oktatók között lesz Horsa István az Ördöngös Népzenetanoda tanára, Wimmer Dóra, Illés Gábor, Korpás Éva, Gémesi Zoltán, Horváth Marika, Angyal Réka, Balázs Lilla és Szamek Lili.

Ebédet tudunk a helyszínen biztosítani annak, aki igényli.

Kiemelten hangsúlyozzuk, a tábor nem bentlakásos, lévén, hogy a környékbeli érdeklődőkre építünk. Amennyiben azonban igény mutatkozik szállásfoglalásra egy-egy esetben, kérjük keressenek fel minket a szállásfoglalás segítése ügyében, kiskorúak esetében szigorúan a szülői felügyelet kérése mellett. A többi, kiskorú táborozó esetében a szülőket kérjük, hogy hozzák be reggelente a gyermekeket, és a tábornap végével jöjjenek a gyermekekért. Csoportok jelentkezése esetén kérjük, hogy kísérővel jöjjenek. A legkisebb korosztály esetében a tánc/zene/ének oktatását kézműves foglalkozással és játszóházzal ötvözzük. Hangszert az érdeklődők hozzanak, hangszer hiánya esetén a hangszerigényt kérjük mihamarabb jelezni!- áll Illés Gábor szervező, programkoordinátor nyilatkozatában.

Jelentkezni a táborba június 30-ig lehetséges a következő űrlap kitöltésével:
https://docs.google.com/forms/d/13766QY0G2NfzWx0iog_W3Y1S7nW9i_UtuJsZk9lMhhM

A táborba egy-egy napra is lehet jelentkezni. Háromgyermekes család esetén a harmadik gyermekért csak félárat kell fizetni. Csoportos kedvezmény: tánccsoport(ok) jelentkezése esetén 10% kedvezményt nyújtanak, s kérik az egy összegben való fizetést. A szervezők örülnének, ha a tábor díját a regisztrációval összhangban tudnák a résztvevők befizetni az alábbi bankszámlára (közlemény mezőben feltüntetve: “TÁBOR – RÉSZTVEVŐ/CSOPORT NEVE”): SK57 1100 0000 0029 4305 1646, Komáromi FolkFészek Népművészeti Műhely.

TÁBOR DÍJA:
1 nap ellátás nélkül: 10 eur
1 nap ellátással: 15 eur
2 nap ellátás nélkül: 20 eur
2 nap ellátással: 30 eur
3 nap ellátás nélkül: 25 eur
3 nap ellátással: 40 eur
csoportos kedvezmény: 10 fő felett 10%

A tábori díj teljes összegének befizetési határideje július 5.
Ha a tábor részleteivel kapcsolatban bármilyen kérdés felmerülne, bátran keressék a szervezőket, programkoordinátorokat:
Illés Gábor (+421908813890 sk, +36302731245 hu), harompatak@gmail.com
Korpás György (+421904708910 sk) folkfeszek@gmail.com

A szervezők szeretettel várnak minden népművészet iránt érdeklődő gyermeket és ifjút!

(komaromonline.sk-MA, Illés Gábor-főszervező, nyitókép : illusztráció)

Hozzászólások

Show Buttons
Hide Buttons