komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Új foglalkozásokkal várja érdeklődőit a VMK.

MEGOSZTÁS:

2019/9/2

A komáromi Városi Művelődési Központ szeptembertől új foglalkozásokat indít, gazdagítva ezzel a város és a szélesebb régió kulturális életét különbőző területeken. A foglalkozások között szerepel balett oktatás, gyermekszínjátszó kör és ringató a legkisebbeknek.

Süll Tamás vezetésével a gyermekek balett oktatásra járhatnak. A Baletissimo foglalkozásokat minden kedden és csütörtökön, 16:15 órától 19:00 óráig tartanak. Az első szülői értekezletre szeptember 3-án, 17:00 órától kerül sor a VMK épületében. Süll Tamás a Pozsonyi Tánckonzervatóriumon végzett klasszikus balett szakot és modern jazztáncot. Az évek során a Szlovák Nemzeti Színház és több külföldi színpad deszkáit is megjárta.

 

 

Továbbá 9-15 éves gyermekeket színjátszókör várja, keddenként, 15:00 órától 16:00 óráig. Az első szülői értekezletre szintén szeptember 3-án kerül sor a VMK épületében, 15:00 órától. A színjátszókört Laboda Róbert vezeti, aki nemcsak, hogy maga is gazdag színjátszó múlttal rendelkezik, de immáron több éve nagy sikerrel rendez gyerekdarabokat.

 

 

A ringató foglalkozásokra,- melyen a kodályi elvek alapján az óvodát megelőző korosztály zenei nevelésére kapnak mintát a szülők- már akár néhány hónapos gyerekeket és minden olyan anyukát, apukát, nagyszülőt is szeretettel várnak, akik szeretnek énekelni, játszani, mindezt ráadásul egy oldott, szeretetteli légkörben. A ringató alapítója és a program vezetője Dr. Gállné Gróh Ilona énektanár, a foglalkozást pedig Süll Kinga egyházzenész vezeti hétfőnként 11 órától, csütörtökönként pedig 10 órától.

 

(komaromonline.sk-MA)

MEGOSZTÁS:

Hozzászólások

hozzászólás

Copyright © 2016-2020 NEC ARTE NEC MARTE P.T. | Newsphere by AF themes.