komaromonline.sk
FELHÍVÁSOK
Munkálatok a Jókai utcán – FELHÍVÁS
  •   

Komárom Város tisztelettel értesíti a lakosságot, hogy 2017. november 6-tól a Jókai utcán folytatódnak a vízvezeték cseréjének munkálatai.

A munkák 2017. november 10-ig részleges útlezárás alatt folynak majd, később teljes útlezárás várható. A munkák menete 2017. december 15-ig van tervezve. Rossz időjárás, vagy előre nem látható körülmények esetén az időpontok változhatnak.
Az ideiglenes útjelzőtáblák elhelyezését, ill. a forgalomkorlátozást a kivitelező irányítja. Kérjük a gépjármű-vezetőket, hogy a figyeljék az ideiglenes jelzőtáblákat, melyeket a kivitelező helyez el az utcákra. Egyúttal kérjük önöket, hogy a munkák végzése alatt 6.45 órától 17.00 óráig ne parkoljanak az adott utcán, amivel felesleges kellemetlenséget és büntetést kerülnek el.
Az udvarokba való behajtást, szemételhordást stb. miatt a kivitelező részéről az építésvezetővel – Gajdoš úrral – szükséges megbeszélni a 0917 682 517-es számon, ill. kivételesen sürgős esetben a Városi Hivatalban Varga mérnök úrral a 035 2851 372-os számon.
Megértésüket köszönjük.

(komaromi.varosi.hivatal)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

About the author

komaromonline.sk

Like Us On Facebook