komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Gyógynövényes workshop Komáromban

A nagy sikerű októberi workshop után Bíró Tünde szelíd gyógymódok terapeuta november 22-én ismét Komáromba látogat, hogy egy tartalmas workshop keretén belül a gyógynövények jótékony hatásaival ismertesse meg az érdeklődőket.

Egész évben tartogat begyűjthető, leszedhető ajándékokat a természet, mi pedig újra és újra felfedezzük az általa kínált kincseket.
Mi mindent készíthetünk otthon, saját magunk és a családunk részére ezekből a kincsekből? Egy közös alkotóműhelyen keresztül ezekkel a lehetőségekkel ismerkedhet meg, aki ellátogat jövő csütörtökön a workshopra.

A workshop helyszíne ezúttal is a Zichy-pont, ahol a résztvevők családias légkörben ismerkedhetnek meg a gyógynövényekkel, illóolajokkal, különféle hasznos praktikákkal.

A fő téma az immunerősítés – a téli betegségek elleni védelem kicsiknek és nagyoknak.

Az előadó a gyakorlati részben megmutatja, hogyan készítsünk otthon torok, mellkas, illetve vádli borogatást. Sokan nem is tudják például, hogy a vádlin is lehet a felső légúti betegségeket kezelni. A workshopon többek közt ilyen és ehhez hasonló témák kerülnek majd terítékre.
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

A rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékukat jelezhetik az alábbi elérhetőségek egyikén:
– e-mailben: marketing@podunajsko.com
– telefonon: +421 948 830 202
– vagy személyesen: Turisztikai információs iroda, Klapka tér 1.

A workshop a Dunamente TDM és a Komáromi Régiófejlesztési Ügynökség szervezésében a Herbaland projekt keretén belül valósul meg.

Időpont: 2018. november 22., 17:00 h
Helyszín: Zichy – pont
945 01 Komárom, Klapka György tér, Zichy Palota
(bejárat a Megye utca felől)

(TDM, komaromonline.sk)

Hozzászólások

hozzászólás