komaromonline.sk
HÍREK
Elmezavar Komáromban? – VideóDuo
  •   

A kétezer-tizenhetes esztendő háromnegyedéhez érkeztünk és nem maradt el olyan hónap az idén, hogy ne dolgozott volna fel egy írott alkotást a két komáromi egyetemista. A kitartó tevékenykedésnek ismét megtermett a gyümölcse.

A stílusukat talán a mai napig nem sikerült megfejteni és sokszor próbálják átlépni a versértelmezés határait, most sem történt ez másként. Hogy valóban történt-e valami, vagy csak a képzetek? Egy testben két lélek, megőrülés vagy csak egy rossz rémálom? Ezt a nézőkre bízzák és hagyják kibontakozni mindenkinek a fantáziáját úgy, ahogy a VideóDuo képzelete kelt szárnyra Aranyosi Ervin verse olvasatán.

Az utóbbi időben már volt rá példa, hogy a kiscsapat fiatalokat vett a szárnyai alá, hogy teret kapjanak, illetve valami újat tanuljanak. A főszerepbe Szeiler Máté, a Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskola diákja került, aki nagyon fogékonynak bizonyult az ilyesfajta művészeti tevékenység iránt. A forgatáson részt vett még az újonnan indult Logiscool Komárno programozói iskola két fiatal tanulója is, Zsombor és Gábor, akik a kamerák mögött tanulhattak néhány dolgot a videózásról.

(VideoDuo)

 

 


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook