komaromonline.sk
HÍREK
Ismét megtartják a nagysikerű „Crossfit csata Komáromért” folytatását – VIDEO
  •   

Szombaton, szeptember 9-én kerül megrendezésre a komáromi erőd előtti parkolón a Battle of Comorra crossfit verseny második évadja a komáromi BlackCrossgym csapatának szervezésében.

fotó a 2016-os akcióról

Ahogy az tavaly ilyenkor történt, idén is színvonalas versenyre van kilátás, hiszen közel hetven versenyző méretteti meg magát négy különböző kategóriában. Külön versenyeznek majd a férfiak (úgynevezett “elit” és “sport” kategóriákban) és a nők (azonos kategóriákban). Mondhatjuk, hogy a nemzetközi vonatkozása a versenynek természetes, hiszen tavaly is a hazai résztvevők mellett voltak versenyzők Cseh- és Magyarországról is, idén ez még bővült szlovén, francia és angol jelentkezőkkel. Ezzel a színes felhozatallal a mezőny még érdekesebb lesz.

Partnereink és támogatóink segítségével igyekeztünk összerakni olyan igényes gyakorlatkombinációkat, amelyek a verseny során igazán megmérettetik a versenyzőket. Így a győztesek majd megérdemlik a díjazást, ami az elmúlt évaddal szemben még érdekesebb lesz – mondta el nekünk Fekete Erik a verseny ötletgazdája és főszervezője. Idén egy nagyobb, érdekesebb és talán kényelmesebb helyszínt választottunk, hogy még több néző és szurkoló tudja követni a “csatát” – tette hozzá.

Fekete Erik

Arra a kérdésünkre, hogy milyen konkrét gyakorlatokra számíthatnak a versenyzők és a szurkolók, választ nem kaptunk, de a verseny szervezői együttesen azt állították, hogy nagyon érdekes lesz!

Aki szeretne közelebbi információt, az a csoport facebook oldalán találhatja meg az alábbi linken:  https://www.facebook.com/battleofcomorra/

(Ž.T., komaromonline.sk)

 


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook