komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Szombaton First Ring verseny az ökölvívócsarnokban

Szurkoljanak a hazai bokszolóknak!

Március 17-én, szombaton negyedik alkalommal rendezi meg a Spartak ökölvívóklub a First Ring elnevezésű nemzetközi bokszversenyt a komáromi ökölvívócsarnokban.
A rendezvény célja, hogy lehetőséget adjon a fiatal bokszolóknak a nemzetközi mezőnyben való megmérettetésre. Szombaton csehországi, magyarországi, olaszországi, ukrajnai és szlovákiai sportolók szállnak ringbe. A résztvevők az AIBA szabályzata, valamint az SBF versenyrend szerint fognak bokszolni.

Ezúton is szeretnénk minden sportszerető nézőt meghívni a rendezvényre, hogy szurkoljon a hazai csapatnak. A hazai Spartak színeit Halász Patrik, Krepelka Roland, Kulin Róbert, Tóth Alex, Görcs József, Vajzer Krisztián, Kusala Andreas, Polák Tamás és Ďurčovič Vladimír képviseli. A rendezvény 15,30-kor kezdődik, összesen 25-30 mérkőzést láthat a közönség fiatalabb és idősebb serdülő, valamint férfiak és nők kategóriájában.

A IV. First Ring eseményeit a helyszínen, vagy élőben, a Spartak Birkózóklub Youtube és a Facebook oldalain követhetik nyomon az érdeklődők.

(ŠKB Spartak)

Hozzászólások

hozzászólás