komaromonline.sk
HÍREK
Továbbra is akív az AHOGY ESIK, ÚGY PUFFAN csapata
  •   

2010 januárjában indult útnak az Ahogy esik, úgy puffan című improvizációs show – a közelmúltban elhunyt színművész – Benkő Géza vezetésével a révkomáromi Madách Art Caféban. Egy év, vagyis tíz előadás után a műsorvezetői staféta Majorfalvi Bálinthoz került, aki jelenleg is a műsor szerkesztője, vezetője, illetve a jelenetek kiagyalója.

 

 

A műsor lényege, hogy a játékmester által megadott szabályok szerint kell improvizálniuk a színészeknek – ha sikerül, humorosan. A későbbiekben a produkció a Mokka Café-ban, majd (ahol jelenleg is) a Rév, A Magyar Kultúra Házában szórakoztatta közönségét. Valamint más kulturális rendezvényeken, fesztiválokon is fellépnek az imprós művészek, hiszen a műsor könnyen szállítható és garantált szórakozást nyújt.

 

 

A RÉV-ben legutóbb (január 25-én) Csuja Imre, és Márkus Judit voltak a műsor vendégei, ahol a publikum bő két órán keresztül élvezhette a művészek aznapi produkcióját. Az Ahogy esik… törzstagjai jelenleg Olasz István, a Komáromi Jókai Színház művésze, valamint Nagy László, a Jókai Színház ügyelője. (Korábban Bandor Éva és Derzsi György is évekig játszott a csapattal).

Az Ahogy esik… számos sikeres felvidéki, illetve magyarországi művészt köszönthetett már játékosként, mint például a már említett Csuja Imrét, Rudolf Pétert, Szabó Győzőt, Száraz Dénest, Bárdos Juditot, Gubík Ágit, , s még hosszan folytathatnánk a sort.

 

 

A csoport megtalálható a facebook-on is, ahol számos információ, illetve videó található, akárcsak az Ahogy esik youtube-csatornáján, ahol jelenleg százhuszonöt videó őrzi a legsikeresebb impró-jelenetek emlékét.

A csapat hamarosan új műsorral és újabb sztárvendégekkel jelentkezik Komáromban, a RÉV-ben, illetve ott, ahol igényt tartanak a produkcióra – hiszen, aki egyszer beült az Ahogy esik-re, tudhatja, hogy felhőtlen szórakozásban lesz része.

VIDEO: Mélabús favágás – abszurd sportközvetítés Rudolf Péterrel:

 

Továbbbi videók megtalálhatók a “Az Ahogy esik, úgy puffan” youtube-csatornáján:
https://www.youtube.com/channel/UCi3powkhVgUwHhtFXlsYR6w?view_as=subscriber

Az Ahogy esik, úgy puffan facebook-oldala:
https://www.facebook.com/groups/160932897298304/

(fotók és szöveg: Ahogy esik úgy puffan csoport)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook