komaromonline.sk
VÁROS
Szavazzunk a Tescoban is Komáromra!
  •   

2019/1/27

Komárom az elmúlt évben a különböző szavazásoknak köszönhetően példaértékű összefogásról tett tanúbizonyságot. Ezt a tenni akarást most lehetőségünk lesz folytatni, ugyanis szavazási szakaszba érkezett a Tesco helyi közösségeket támogató „Ön választ, mi segítünk” pályázati programja. Az „Ön választ, mi segítünk” pályázati program célja, hogy jótékony célú, helyi közösségi kezdeményezéseket támogasson, amelyekkel a helyi közösségek számára legértékesebb törekvések valósulhatnak meg.

Február 17-ig a komáromi, gútai és naszvadi Tesco áruházakban a vásárlás után kapott zsetonokkal lehet szavazni a Komárom Város által benyújtott projektre, mely során zöld övezettel vonnák be a Selye utcában lévő játszóteret. Ez a zöld övezet választaná el a játszóteret a parkolótól, biztonságosabbá téve a helyet a gyermekek számára, nem utolsósorban pedig a levegőt is tisztítaná.

Tegyük szebbé és élhetőbbé a városunkat! Ne csak új játszótereket nyerjük, hanem szépítsük a meglévőeket is! Tehát dobja be a vásárlás után kapott zsetonját Komárom város “dobozába”!

(komaromonline.sk – MA)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook