komaromonline.sk
HÍREK
Sikeres hétvége a komáromi KOMKO úszói számára
  •   

Április elején az Érsekújvárott megrendezett úszóversenyen Viktória Kraslanová, Karin Pénzes, Patrik Czigle, Ádam Varga, Kristóf Majcsák és Emma Adél Ott képviselte városunkat, ahol Patrik Czigle egy ezüstérmet is kiharcolt magának.

A komáromi edzők és edzések profizmusát az is bizonyítja, hogy mindegyik úszó egyéni csúcsot úszott, és nem veszett el a nagy konkurenciában sem.

A KOMKO másik csapata: Keve Patus, Max Kopčok, Branislav Čéry, Richard Kardhordó és Tamara Berkesová pedig a Barátság Kupa nevet viselő nemzetközi versenyen mérkőzött meg lengyel, cseh, szerb és hazai ellenfelekkel Rimaszombatban, ahonnan tizenhárom éremmel tértek haza.

 

Max Kopčok hatszor végzett az első helyen, így a verseny multiérmese lett 50, 100 és 200 méteren freestyle-ban (szabad stílus), 200 méter vegyesen valamint 50 és 100 méter háton.

Keve Patus könnyen beúszta magát a 100 méteres freestyle és hátúszás döntőjébe, ahol azonban csak másodpercek töredéke választotta el az első helytől. Végül az előbbi számban a harmadik, míg az utóbbiban a második helyen végzett. Továbbá 200 méter freestyle-on Keve egy első helyet, 50 méteres hátúszásban pedig egy harmadik helyet úszott ki magának.

Patus Keve

Richard Kardhordó az erős mezőny ellenére 100 méteres mellúszásban ezüst, míg 50 méter mellen egy bronz éremmel gazdagította gyűjteményét.

Tamara Berkesová pedig második helyet harcolt ki magának 50 méteres mellúszásban.

(komaromonline.sk, MA)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook