komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Már több mint ezer idén érettségizővel vette fel a kapcsolatot 2017 őszén a Selye János Egyetem

A Selye János Egyetem idén október elején kezdte meg hagyományos népszerűsítőkörútját. A 2017-es év végéig már közel ezernégyszáz diákhoz sikerült személyesen eljutnunk, és több mint hatvan középiskolában tartottuk meg bemutatkozó előadásunkat.

Az egyetem képviseletében a tervek szerint minden szlovákiai magyar középiskolába ellátogatunk majd 2018. március 31-ig, az egyetemi jelentkezési határidő lejártáig.
A SJE Karrier-tanácsadó Központjának munkatársai 2017-es év végéig már több mint negyven felvidéki, és több mint tizenöt magyarországi középiskolában mutatták be az egyetem tanulmányi kínálatát, köztük a 2018/2019-es akadémiai évben induló új szakokkal. Az előadások során szó esett a felvételi eljárásról, a jelentkezésről, az ösztöndíjakról és az egyetem kollégiumairól. A diákok érdeklődését mindenütt felkeltették a cserediákprogramok és a hallgatói élet is.
A Selye János Egyetem 2018. február 14-én tartja majd nyílt napját, ahol az érdeklődőkmég több információt szerezhetnek az intézmény nyújtotta lehetőségekről, megismerkedhetnek a tanárokkal, diákokkal, megtekinthetik a kollégiumokat és az egyetem többi épületét is.
(SJE)

Hozzászólások

hozzászólás