komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Külföldi versenyen taroltak a komáromi kempósok

2019/3/11

Vasárnap hatalmas sikerrel szerepeltek a komáromi Kempo Klub sportolói az Esztergomi Fighting Kempo Klub által immár XIV. alkalommal megszervezett Esztergom-Kertváros Kupa Nyílt Nemzetközi Harcművészeti Bajnokságán, melynek ez alkalommal a fővédnöke a Magyar Kempo Szövetség, valamint Lacza Ádám a Magyar Kempo Szövetség elnöke és a Nemzetközi Kempo Szövetség alelnöke volt.

A nívós seregszemlére idén 19 csapat 127 versenyzője nevezett be, akik több mint 300 kategóriában mérték össze az erejüket. Már az előzetes nevezések alapján látni lehetett, hogy rendkívül erős viadalokra számíthatnak a résztvevők. A komáromi klub tagjai, akik közül már sokan bizonyították tehetségüket és rátermettségüket különböző világversenyeken is, azonban rendkívül jó formában érkeztek a megmérettetésre.

Sportolóinkat ezúttal is Szayka Róbert 5.Dan-os mester, a Szlovák Kempo Szövetség elnöke, Nikker Ronald 1. Dan A Tanyi Kempo Klub edzője és Szűcs Tamás a Szlovák Kempo Szövetség ökölvívó edzője készítette fel.

A komáromi versenyzők azonban még a vártnál is jobban szerepeltek. Méltán lehetünk büszkék az eredményeikre:

1 ARANY, 7 EZÜST, 2db 4. HELYEZETT:

Végh Marcell 1.hely Küzdelem
4.hely Kata

Beke Liliána 2.hely Küzdelem
2.hely Kata

Puskás Ivett 2.hely Kata
2.hely Küzdelem

Ifj. Szűcs Tamás 2.hely Küzdelem

Balogh Bence 2.hely Full Contact
2.hely Küzdelem

Kacz Péter 4.hely Küzdelem

A képen balról jobbra: Pálmai Puskás Ivett, Végh Marcell, Szayka Róbert, Beke Liliána, Nikker Éva – a Kemposok Anyukája :), Szűcs Tamás – Box edzőnk, Kacz Péter, Balogh Bence, Ifj. Szűcs Tamás

(komaromonline.sk, JN)

Hozzászólások

hozzászólás