komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Jól jársz, ha ide jársz! Nyílt nap a Selyén!

Immáron harmadik esztendeje, hogy a Selye János Egyetem megrendezi a három kar egységes nyílt napját. Idén is sok érdeklődő vett részt az eseményen, közel hatszáz fiatal, ki választás előtt áll.

Február 14-én 9:30 órai kezdettel Juhász György, az egyetem újonnan megválasztott rektorának megnyitóbeszédével kezdődött a rendezvény a díszteremben. A folyosón a standok mögött oktatók és hallgatók várták az érdeklődőket kvízekkel, nyereményjátékokkal, érdekességekkel, látványos kiállításokkal, információs lapokkal és ajándékokkal.

Poór József egy kedvcsináló előadással bemutatta, hogy miért is jó közgazdásznak lenni, s ez idő alatt Lévai Attila, a teológiai kar dékánja prezentációt tartott arról, hogy mi is vár minket, ha tanulmányainkat az egyetem legkisebb karán folytatjuk. A tanárképző kar előadását Horváth Kinga dékánasszony vezette fel, majd Török Tamás dékán helyettes folytatta. Eligazítást tartott még a tanulmányi osztály arról, hogy miként is lehet elektronikusan jelentkezni az egyetemre.

Az egyetemi tanszékeken kívül bemutatkozott még az Egyetemi Könyvtár, a Karrier-tanácsadó Központ és a Hallgatói Önkormányzat is. A látogatók betekinthettek a Selye János 110. évfordulója alkalmából készített kiállító terembe is.

Szerencsekerék, nyereményjáték, tűz, könyvtorony, robotok, tervrajzok, kisvonat, a Selyés párok fala, képkiállítás és sok-sok más érdekesség jellemezte ezt a napot.

(Károly Zsolt – komaromonline.sk)

[envira-gallery id=”6301″]

Hozzászólások

hozzászólás