komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

A komáromi rendőrség a lakosság segítségét kéri egy ikerpár eltűnésének ügyében

 

A komáromi rendőrség a lakosság segítségét kéri egy negyvennégy éves ikerpár megtalálásához. Az ikertestvéreket, Lipták Pált és Lipták Józsefet utoljára augusztus 30-án, 14 óra magasságában látták a lakhelyük közelében. Ezt követően ismeretlen helyre távoztak. A felkutatásukra tett intézkedések mindezidáig nem vezettek eredményre.

Mindkét eltűnt komáromi lakos magával vitte a mobil telefonját, de ezek kezdetektől fogva ki vannak kapcsolva.

„Az eltűnt Lipták Pál 175cm magas, vékony testalkatú. Barna szeme, barna haja van, ami a halántéka fölött ritkul. Különös ismertető jele, hogy a bal szemén és a jobb szeme alatt sebhely látható. Az egyik karján pontosan nem meghatározott tetoválás látható.

Lipták József magassága és testalkata megegyezik a testvéréjével. Haja rövid, színe világosbarna, enyhén kopaszodik. Beszédhibás. A hasán műtét utáni heg található, testtartása pedig kissé meghajlott. A testvérek eltűnéskor viselt ruházata ismeretlen.” – informálta a sajtót a rendőrség.

A Komáromi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személyek tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a rendőrség 158-as telefonszámát, vagy jelentse azt bármelyik rendőrállomáson, illetve megírhatja üzenetben a Polícia SR- Nitriansky kraj facebook oldalra is.

(komaromonline.sk, policiasr.sk)

 

Hozzászólások

hozzászólás