komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Találkozó a Kossuth-díjas Röhrig Gézával, a Saul fia főszereplőjével

2019/4/9

A magyar költészet napjának előestéjén, április 10-én, 17 órától veszi kezdetét a komáromi Menházban, a Kossuth-díjas magyar színész, költő, író Röhrig Géza Angyalvakond c. verseskötetének bemutatója, mely az előző nyolc kötetétől eltérően, a Fedél Nélkül gondozásában látott napvilágot.

A Oscar-díjas Saul fia c. film főszereplőjével, aki „főállásban “Biblia-oktatóként dolgozik, Gazdag József újságíró beszélget a kötetről, mely ötven hajléktalan portréját tartalmazza, ajánlása szerint „Azoknak, akik vigyáznak rájuk”.

A könyvet a múlt évben kizárólag a Fedél Nélkül terjesztői árusíthatták. A szerző, aki a saját életében közvetve és közvetlenül is megtapasztalta a hajléktalan lét kilátástalanságát és holnaptalanságát, ezzel a nemes gesztussal szeretné támogatni az otthontalanoknak.
Röhrig Géza Angyalvakond c. kötete holnap a helyszínen kedvezményes áron, 7 euróért lesz megvásárolható. A könyv eladásából származó bevételt ezúttal is a hajléktanok megsegítésére fordítja a szerző.

A beszélgetés végén, melyen sok egyéb téma is szóba kerül majd, az érdeklődőknek lehetőségük lesz dedikáltatni a könyvet.

Az ingyenes rendezvényre mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

(komaromonline.sk)

Hozzászólások

hozzászólás