komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Újra online Miseközvetítés

 

Az állami hatóságok rendelkezése nyomán, további rendelkezésig két hétre újra felfüggesztik a nyilvános istentiszteleti alkalmakat, köztük a szentmiséket is Szlovákia egész területén.

Mi a Mária Rádió Mirjam, a technika adta lehetőségeket kihasználva igyekszünk biztosítani, hogy a felvidéki magyar hívek ne maradjanak lelki táplálék nélkül. Mint ezt megelőzően, továbbra is naponta közvetítünk magyar nyelvű szentmiséket 9 és 18 órai kezdettel, valamint hallgatóinknak lehetőségük van bekapcsolódni a közös interaktív rózsafüzér imádságba is. A kialakult helyzetre való tekintettel, még jobban igyekszünk a hallgatóink szolgálatára lenni lelkiekben és közvetíteni Isten igéjét. Amíg nincs lehetőség a nyilvános szentmiséken való részvételre, a korábbiakhoz hasonlóan naponta, 15:00 órai kezdettel élő adásban is közvetítünk szentmiséket a Szent Anna kápolnából, melyet videó formában is követni tudnak a facebook oldalunkon. A www.mariaradio.sk honlapunkon megtalálhatóak a naprakész információk a programainkra vonatkozóan, ill. élőben hallgatható az aktuálisan elhangzó műsorunk. Az online adásunk telefonos applikáció segítségével szintén elérhető, melyről bővebb információt a honlapunkon találnak. A vételkörzeteinkben (Rozsnyó FM 90,5 , Érsekújvár FM 94,6, Léva FM 100,6) egész napos adásunk, még regionális adásunk a komáromi vételkörzetben az FM 88,3-on 12:00 és 16:00 között, a telkibányai vételkörzetben pedig az FM 100,6-on 16:00 és 20:00 között érhető el.

Ezen felül műsorváltozások is várhatóak, a további részletekről műsorunkban, honlapunkon és facebook oldalunkon tájékoztatjuk a kedves hallgatókat.

(Mária Rádió Mirjam)

Hozzászólások

hozzászólás