komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Óriási összefogással készült José új videoklipje

 

Megjelent ifjabb Ropog József, azaz José, a komáromi dalszerző és előadó új dala, a járványhelyzet ihlette Világítótorony. A dalhoz készült videoklipet hatalmas összefogással forgatták. Az operatőr és a rendező ezúttal is Sipos Géza, a magyarországi Medusa Pictures vezetője volt.

„A világítótorony, amelyhez 160 kilométert utaztunk az ausztriai Podersdorfba egyben szimbólum is a dalban. A remény szimbóluma, hogy azok is megláthatják a fényt, akik belefáradtak már a járványhelyzetbe, rossz a közérzetük, pánikban vannak. Ahogy éneklem is a dalban: „Nehéz meghallani a végtelen zajban a tiszta hangokat, csak az jön át, hogy baj van. Evezz felém, hol van még némi fény, nem húnyt ki erre még a remény“ – mondja José, és hozzáteszi, a dalhoz készült videoklip körüli teendők most voltak talán a legbonyolultabbak, de akkora összefogás alakult ki a forgatáskor, hogy maga is meglepődött.

„Szeretném megköszönni e helyen is annak a nevét eltitkolni kérő támogatónak, aki a videoklip költségeit finanszírozta, Sipos Géza rendezőnek, operatőrnek, vágónak, Less Károly városi képviselőnek, Ruman Patriknak, a KOMVaK igazgatójának, a karvai Gulyás Károlynak, Kapás Istvánnak, a hetényi Bak Rolandnak, a dunamocsi Záhorszky Leventének, azután Búcsi Jánosnak, Vlahy Viktóriának, Fóti Dávidnak, Trenčík Aurélnak, Boškovič Erzsébetnek, valamint anyukámnak és Zsuzsikának, a menyasszonyomnak a sok segítséget: a helyszíneket, a jelmezeket, a kellékeket, a csónakot, az autóvezetést. Nélkülük nem jött volna össze a Világítótorony videoklipje – sorolja az énekes.

A klip premierje szenteste volt. José és stábja forgatott a komáromi víztoronyban, a podersdorfi Neusiedler see nevű tónál és Karván, a Duna partján. Hogy milyen lett a végeredmény, megtekinthető ITT:

 

(Bárány János)

 

Hozzászólások

hozzászólás