komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

JOJ TV: Kutyái gyűrűjében találtak rá a halott férfira

MEGOSZTÁS:

drahu_banner

2016. január 29. – Nyolc kutyája őrizte annak a férfinak a holttestét, akire egy komáromi családi melléképületében találtak rá a rendőrök. A helyszínelés megkezdése előtt először is a kutyákat kellett eltávolítaniuk, amihez állatorvos és ebek befogására szakosodott városi rendőrök segítségét vették igénybe. Az esetről a Joj tévé számolt be.

A 65 éves Gyulát néhány napig nem látták a szomszédok, házából ugyanakkor szűnni nem akaró kutyaugatás hallatszott. A helyszínre kiérkező tűzoltók felfeszítették fel az ajtót, megtalálták a holttestet is, de a kutyafalkától nem tudtak hozzáférni. A férfi arca felismerhetetlenségig szét volt marcangolva, ám ruhával fedett teste érintetlen maradt. Arra törvényszéki boncolás ad választ, hogy arcát éhes kutyái harapdálták-e össze vagy patkányok rágták-e meg.

A nyolc felnőtt kutya és a három öthetes kölyök a komáromi kutyamenhelyre, karanténba került, további sorsuk a boncolás eredményétől függ.

A rendőrség elhalálozásként kezeli az ügyet, a boncolás ad választ arra, pontosan mikor történt az eset és mi okozta a férfi halálát.

(noviny.sk, TV JOJ)

Hozzászólások

Show Buttons
Hide Buttons