komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

A nyolcszoros komáromi „Ironman“ egyedi felajánlást tett a Mária Rádió javára

A Mária Rádió működésének az alapja az ima, az önkéntes munka és az adományok, érkezzen az bármilyen formában is. Van, aki a szabad idejét áldozza rá, van, aki anyagiakkal segít, és vannak egészen különleges esetek is.

Közéjük tartozik, az egykori Csehszlovák- és Szlovák bajnok, veterán kategóriában világbajnoki címet szerző kajakos, Szabó Tibor mérnök. A ma már az ötvenes éveiben járó családapa a sportnak azonban nem fordított hátat, csupán váltott. Az embertpróbáló Ironman versenyek nyolcszoros győzteseként azonban ismét bebizonyította, számára nincs leküzdhetetlen akadály.

 

Szabó Tibor

A közelmúltban fiával együtt a lengyelországi Krynica-Zdrójban megszervezett komoly megmérettetésen, a Spartan Ultra Trifecta Weekenden vettek részt , ahol sikerrel teljesítették a 105 különböző akadályt és a csaknem 80 kilométer hegyi futást. A komáromi „Ironman“ most nemes szívvel úgy döntött, hogy a megmérettetésen megszerzett legértékesebb érmét, amely hatalmas eszmei értékkel bír, felajánlja a Mária Rádió számára.

 

 

Ezzel az ezüstéremmel szeretné adományozásra buzdítani a kedves hallgatókat, mégpedig olyan formában, hogy odaajándékozza a legnagyobb adományt adó hallgatónknak, aki adományát február 26 – ig eljuttatja a Mária Rádiónak. Akik postai csekken vagy banki utalással szeretnének részt venni a versenyben, mindenképpen tüntessék fel megjegyzésben az „ÉREM” szót.

A legtöbb dolog különböző értékkel bír az egyes emberek számára. Egy sportember számára egy ilyen verseny teljesítése, a mögötte rejlő hosszú munka, felkészülés és küzdelem, így a versenyen szerzett érem is szinte felbecsülhetetlen értékű. Így az átadására egy közös ebéd keretein belül kerül majd sor, amikor a sportoló személyesen adja majd át annak, aki számára ugyanolyan fontos a Mária Rádió megléte, üzenete, mint neki és mint az összes magyar ajkú hivőnek.

 

 

További információkat a rádió honlapján találhatnak.

(Számlaszám: SK69 0900 0000 0050 2511 3346 Mária Rádio Mirjam o.z., Jókaiho 6.Komárno)

(komaromonline.sk, FL)

Hozzászólások

hozzászólás