komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Fájó és megérdemelt vereség a szezonzárón

Nem jó ómen volt a komáromi csapatnak, hogy a meghosszabbított őszi szezon utolsó hazai találkozóján ismét egy kiesési zónában leledző keleti gárda volt az ellenfél.Már többször előfordult, hogy a kiesés rémétől veszélyeztetett csapatok Komáromban megtáltosodnak és hármasával viszik el a pontokat.

A péntek kora délután megrendezésre kerülő mérkőzésen a bártfai együttes nem tisztelte a hazaiak nívós helyezését a tabellán és az elejétől fogva okos célratörő játékkal nehezítették meg az elvárható komáromi rohamokat.A nézők nagy megrökönyödésére a vezetést is megszerezték és bár a hazaiak azt még egy 11-essel kiegyenlítették, de a várt fordulat a mérkőzésen nem következett be.

Amikor már úgy tűnt mindkét csapat belenyugszik a pontosztozkodásba, mint a hideg zuhany érte a hazaiakat, hogy másodpercekkel a végső hármas sípszó előtt a vendéket egy jogos 11-esből megszerezték a vezetést és egyben a három pontot is elrabolták a Duna parti városból. Stílszerűen mondhatjuk , hogy ezzel együtt a KFC-nek elúszott az őszi dobogós helyezés is.
Most hosszabb téli szünet következik a csapat háza táján, ami alatt rendbe lehet és kell hozni a klub körüli miliőt és készülni a tavaszi nagy csatákra.

 

Addig is : Hajrá KFC! Hajrá Komárom!!!

(T.I. – KFC, nyitókép: illusztráció)

Hozzászólások

hozzászólás