komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Rendkívüli nyílt nap lesz az új Duna-hídnál

82019/5/8

DÉL-KOMÁROM – A Közlekedési Kultúra Napja 2019 rendezvényeihez csatlakozva május 11-én rendkívüli nyílt nap lesz az épülő új komáromi Duna-híd látogatóközpontjában. Jelentkezni e-mailben lehet a komaromidunahid@hid.hu címen.

Szinte napra pontosan egy éve nyitott meg az új híd látogatóközpontja, amely több ezer embert fogadott az elmúlt egy évben. A látogatók számára minden hónap utolsó szombatján 9 és 13 óra között tart nyitva a központ.

A „Közlekedési Kultúra Napja 2019” rendezvényeihez csatlakozva szombaton rendkívüli nyilvános látogatónap lesz, amelyre még lehet jelentkezni. A szervezők elmondták, hogy a látogatónap most is ingyenes és nyilvános, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a komaromidunahid@hid.hu email címen lehet.

A jelentkező látogatók csoportokban ismertetik meg az építési technológiát, a kivitelezést, illetve egyéb érdekességeket.

A látogatással kapcsolatos egyéb kérdésekben a komaromidunahid@hid.hu e-mail címen, illetve a „Új Komáromi-híd látogatóközpont” Facebook oldalon kaphatnak felvilágosítást az érdeklődők.

(komaromhirado.hu, nyitókép NIF Zrt.)

Hozzászólások

hozzászólás