komaromonline.sk
VÁROS
Nyerjünk Komáromnak még egy játszóteret! – VIDEO
  •   

2019/1/13

Január 14-én újra indult a játék! Az ismert áruházlánc, a Lidl, negyedik alkalommal is meghirdette a már ismert Žihadielko (Fullánkocska) elnevezésű játékát, melynek múlt évi egyik győztese Komárom lett.

Nem volt könnyű. Szinte mindvégig szoros volt a verseny, de végül a komáromiak hihetetlen összefogásának és lelkesedésének köszönhetően, sikerült. A városunkban élő gyermekek a nyár folyamán gazdagabbak lettek egy több mint nyolcvanezer euró értékű játszótérrel, mi felnőttek pedig az összetartozás érzésével. Kicsik és nagyok, fiatalok és idősek bizonyították, hogy igenis, a jó cél érdekében képesek vagyunk mindannyian összefogni.

A gyerkőcök üzenete (VIDEO):

 

Csak egy játék, mondhatja valaki, de ez több volt annál. A leadott 157 946 szavazatban benne volt a szándék és a cél, hogy együtt, közös erővel tegyünk valamit a közösségünkért, a városunkért és a jövő nemzedékéért.

Hat héten át, február 28-ig minden nap szavazhatunk https://zihadielko.lidl.sk/. De ne csak mi játszunk, mert akkor megeshet, hogy idén Maya, a méhecske kirepül a kezeink közül, hanem bíztassuk játékra az internetező nagyszülőket, a morcos szomszédjainkat, a digitális lábnyomot eddig nem hagyó rokonainkat és mindenkit, aki itt, most, köztünk él.

Sikerülhet! Újra. De csak együtt!

Kezeket az egérre! Vigyázz, kész, rajt!

KATTINTS IDE:

 

Fotók a tavaly megnyert játszótér átadásáról:

 

(komaromonline.sk – JN)

 


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook