komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

KompAkt – Fogadj örökbe egy fát!

2019/10/9

Mostanában rengeteg szó esik a klímaváltozásról, egyesek egyenesen klímakatasztrófáról beszélnek. Ezt a tényt alátámasztják az aktuális erdőtüzek is, amelyek még soha nem voltak ilyen intenzívek és gyakoriak.

Mi teszünk a környezetünk megóvásáért! Ezt mutatja a 480 elnevezésű kampányunk, az elhivatottságunk a fenntartható gazdálkodás – permakultúra iránt, folyamatos aktív jelenlétünk a helyi és országos médiumokban és az egyre növekvő igény az oktatásaink iránt.

Sokat teszünk azért, hogy ezt a fontos témát közelebb hozzuk az emberekhez, felhívjuk a figyelmet a gondokra és megoldást adjunk minden érdeklődő kezébe. Ezért szervezzük meg a fent említett eseményt is. Ezzel alkalmat teremtünk az embereknek arra, hogy saját maguk tegyenek a közvetlen környezetük megóvásáért.

Minden résztvevőnek rendelkezésére bocsátunk egy facsemetét, amihez gyakorlati tudást is adunk egy interaktív előadás és egy hazavihető kiadvány formájában, ezzel is biztosítva a faültetés hosszú távú sikerét. Ez után már csak el kell ültetnie a facsemetét a saját területén, és gondozni azt, hogy a lehető leghosszabb ideig szolgáljon. Ezen kérdőív kitöltésével pedig segítséget nyújtunk a megfelelő fa kiválasztásában.

Link: https://forms.gle/EcS9hJNXaFaAaQp39

Magánszemélyek részére az örökbefogadás 20 euróba kerül, ez az összeg tartalmaz minden díjat. Továbbá lehetőség van még vállalkozóként támogatni a kezdeményezést, szintén a megadott számlaszámra. A vállalkozóknak ezen felül médiamegjenelést és KompAkt Pontot* biztosítunk.

*KompAkt Pont: minden eseményünkben való részvétel után jár 1 KompAkt Pont, amely alapján kialakul egy rangsor a helyi vállalkozások szintjén környezetvédelmi szempontból. Ide tartoznak az ismeretterjesztő előadások, tanácsadások, és az összes, általunk szervezett rendezvény. Így felmutatható, hogy vállalkozásuk mennyire törődik a környezetvédelemmel.

A díj befizetését a következő bankszámlaszámra várjuk 2019. október 31-ig:
SK60 0900 0000 0051 5257 1120
Kérjük, utaláskor az információs mezőbe szíveskedjen beírni:
Fogadj örökbe egy fát + Név/Cégnév

A fák átvételére 2019. november 23-án lesz lehetőség, Komáromban (SK) egy izgalmas, délelőtti előadást követően.

(Szegi Aranka, KompAkt n.o.)

 

Hozzászólások

hozzászólás