komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Idén is várják a futni vágyókat

A hagyományokhoz híven ez évben is május elsején kerül sor a Komárno–Komárom Nemzetközi Szabadidős Futóversenyre, amelyen 10 és 5,5 km-es távokon próbálhatják ki teljesítőképességüket az érdeklődők. Idén Dél-Komáromból, a Jókai ligetböl (Beöthy Zsolt utca) indul a verseny és az Észak-Komáromi Sportcsarnoknál ér véget.

Itt szeretnénk felhívni a versenyzők figyelmét arra, hogy a http://hrdosport.sk/Entries/Create oldalon keresztül online is jelentkezhetnek, amivel jelentősen lerövidíthetik a rajtnál történő regisztrálási időt. Amennyiben a nevezési díjat is előre befizetik, már csak a rajtszámot, az időmérő chipet, valamint a pólót kell átvenniük a rendezőktől.

Fontos újdonság, hogy aki megadja a mobil számát és az e-mail címét a lehető legrövidebb időn belül értesítést kap az elért eredményéről. A részletes versenykiírást megtalálható a www.komarno.sk és a www.komárominapok.eu honlapon. A futás előtt, 11,45-kor az Erzsébet hídon mérik össze erejüket a kötélhúzók, ami az idén is valószínűleg nagyon izgalmas lesz.

Felhívjuk a Tisztelt lakosok figyelmét, hogy a futó verseny lebonyolításához szükséges az útvonal és az Erzsébet híd lezárása, amire 11.30-13.00 óra között kerül majd sor. Kérjük legyenek türelmesek és szurkolásukkal biztassák a sportolókat!

(mstvkn)

Hozzászólások

hozzászólás