komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Figyelmetlen sofőrök figyelmébe!

MEGOSZTÁS:

Július 16-i cikkünkben mi is megjelentettük a városi hivatal értesítését, hogy Komárom néhány utcájában bizonyos időszakokban burkolattisztításra kerül sor. Kérik a lakosságot, hogy az előre megadott időpontokban tegyék szabaddá a parkolóhelyeket, s vegyék figyelembe a kihelyezett „megállni tilos“ táblákat.

Ujj Ernő, a városi rendőrség parancsnokhelyettese elmondása szerint, sajnos a felhívás ellenére több olyan autótulajdonos van, akik nem tartják be és figyelmen kívül hagyják a figyelmeztető táblákat. „A lakosokat többször is figyelmeztetjük és megpróbálunk mindent bevetni, hogy békésen, minden gond nélkül meg lehessen oldani ezt a szituációt. A végső esetben a „kerékpapucs” használatát vetjük be.” – mondta a parancsnokhelyettes.

 

fotó/TV Joj

Azon sofőrök miatt, akik nem tartják be az ideiglenesen kihelyezett táblákat, az utakat nem tudják a megfelelő módon tisztítani. Ezért az illetékes hivatal és a városi rendőrség ismételten kéri a komáromi sofőröket, akik az adott utcák egyikében parkolna, hogy tartsa tiszteletben a “megállni tilos” táblákat:

a hónap minden keddjén 7:00 – 8:00 óra között a Duna rakpart Csillag utca – Eötvös utca közti szakaszán,

a hónap minden keddjén 8:00 – 9:00 között az Eötvös utca egyirányú szakaszának jobb oldalán, a Fürdő utcától a Lúdpiac térig illetve

a hónap minden szerdáján 7:00 – 8:00 között az Eötvös utca egyirányú szakaszának bal oldalán, az Ispotály utcától a Štúr utcáig (Menház után).

(komaromonline.sk-MA, forrás és fotók: TV Joj)

Hozzászólások

Show Buttons
Hide Buttons