komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Motoros Mikulások jártak a kórház gyermekosztályán

Mikulás-nap közeledtével idén is ellátogattak a komáromi kórház gyermekosztályára a Children of Heaven motoros klub tagjait, hogy megpetést szerezzenek a kis betegeknek.

„Örülünk, hogy a klub tagjai ebben az évben is felkerestek bennünket. A gyerekek nagy izgalommal, csillogó szemmel fogadták a nem hagyományos Mikulásokat“ – mondta Mário Kochan főorvos.  A tavalyi volt az Toy Run elnevezésű akciójuk, amely nagy sikert aratott, ezért döntöttek úgy a klub tagjai, hogy motoros Mikulásként idén is megörvendeztetik azokat a gyerekeket, akik kénytelenek a kórházban tölteni ezeket a napokat. Mikulásként természetesen nem érkeztek üres kézzel, mindenkinek jutott az ajándékokból. Nagy Ákos, a klub elnöke köszönetet mondott mindazoknak, akik bármilyen módon hozzájárultak az akció sikeréhez, a kórház vezetésének pedig az együttműködésért és a szívélyes fogadtatásért.

mikibanner

A komáromi székhelyű Children of Heaven motoros klubnak jelenleg 11 tagja van. „Reméljük, hogy üzenetünk minél több jóérzésű emberhez eljut, a célunk ugyanis az, hogy különböző rendezvényeinkkel segítsünk és örömet szerezzünk a gyerekeknek – mondta Nagy Ákos. – Jelenleg azon dolgozunk, hogy a város szívében egy saját székhelyet, Klubhous-t alakítsunk ki, hogy ezzel is erősítsük a motoros közösséget. Szeretnénk népszerűsíteni a motoros kultúrát, életérzés, emellett szórakoztató, kulturális, jótékonysági rendezvényeket, valamint motorostalálkozókat szervezünk.”

(forrás: AGEL SK r.t., fotók: Jakab Štefan)

[envira-gallery id=”4817″]

Hozzászólások

hozzászólás