komaromonline.sk
MOZAIK
Zöld autókölcsönző Komáromban
  •   

2019/7/21

Zöldülő Komárom

GreenRent névvel nyílt új, elektromos autókat kínáló autókölcsönző Komáromban. A zöld autókölcsönző a Geely Holding Group alá tartozó ZhiDou elektromos autókat kínálja, melyek nemcsak környezetkímélő, hanem gazdaságos városi utazást is biztosítanak.

Az autók hatótávolsága 100 – 180 km, de ez az érték modelltől függően változik. Alapvetően a járműveknek két fajtája van a D1 és a D2, melyek a felszereltségükben különböznek leginkább egymástól, de méretben nem kell nagy eltérésekre gondolni.

Az autót városi forgalomra tervezték, egyszerű vezérlőkkel, automata sebességváltóval, könnyű parkolhatósággal. Az elektromos autó támogatóit főleg a fiatalabb korosztályban találja meg, aki kötelezettségek nélküli, tudatos környezetkímélő hozzáállással rendelkeznek. Azonban lehet a család második vagy harmadik autója. Az idősek számára is kiválóan alkalmas, vagy akár azok számára is, akik rendszeresen utaznak minden nap, valamint a naponta megtett kilométerek száma: 80 – 120 km. Alacsony a rezsiköltsége – 1/3 a benzinmotorokhoz képest-, ezért ajánlják  futárszolgálat: posta, étel házhozszállítás, különböző cégek és hivatalok számára is.

 

 

Zöld autókölcsönző Komáromban?- Elektromos autó nemcsak turisták számára

Sokunknak furcsának tűnhet egy olyan autókölcsönző ötlete, mely ilyen kis elektromos autókat kínál. Ráadásul nemcsak a turisták számára. A cég azonban arra is nagyon egyszerű és ötletes választ adott, hogy a komáromi és környéki lakosak hogyan használhatják ezeket az autókat.

„Éld át a ’microtravelling’ egyedi élményét elektromos autóink segítségével. Bérelj autót gyorsan és egyszerűen, fedezd fel a város és környékének történelmi és természeti kincseit. Vásárolj be, találkozz a barátaiddal, érj célba olcsóbban, mint taxival vagy akár tömegközlekedési eszközzel.”- áll a GreenRent honlapján.

„Microtravelling” Komáromban?

Mi is az a microtravelling? – Ahogy azt a neve is mutatja, egy rövid kirándulás. A kevesebb, néha több elvet használva, egy lehetőség a hétvégéken, hosszúhétvégéken elutazni valahová, majd apránként felfedezni egy adott várost, környéket. Közvélemény- kutatások alapján az utazók több, mint fele (53%) tervez ilyen kirándulást 2019-ben, mert különlegesebb élményt nyújt, mint a „hagyományos” kirándulás.

Komárom városa történelmi központjával és természeti értékeivel vonzza a turistákat. Kávéillatú teraszok, kiváló helyi borok, az igazi dolce vitára emlékeztetnek mindenkit. A történelmi belváros, az erődrendszer, Zichy Palota, Duna Menti Múzeum, Szent András-bazilika olyan betekintést nyújtanak történelmünkbe, melyeket nem lehet kihagyni. A mindennapokkal összefonódó történelem, zenei programok végeláthatatlansága- ez Komárom. Természeti kincseinkről sem szabad megfeledkezni, kerékpárutak, a környező festői falvak gyümölcsösök és szőlőskertek illatával. Olyan termálfürdők, mint a komáromi, nagymegyeri, pati vagy a párkányi igazi nyári élmények.

 

 

Microtravellingre tehát érdemes Komárom és környéke! Leginkább elektromos autókkal.

A jövőben szeretnék bővíteni kínálatunkat más márkákkal is, melyek elektromos járműveket gyártanak. Szükséges esetben az új autókölcsönző, nemcsak a városi közlekedéshez kínál ZhiDou elektromos járműveket. Hosszabb útvonalak esetére, ’klasszikus’ bérléssel is tudnak szolgálni.

Barátságos személyzet, könnyű foglalás, egyéni megállapodások. Klubcsomag, számos előnnyel. Látogasson el hozzájuk, és fedezze fel a jövőt! A GreenRent autókölcsönző a turizmus és a ’microtravelling’ fő támogatója.

Honlap: http://www.greenrent.sk/

(komaromonline.sk- MA, Fotók: www.greenrent.sk)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk