komaromonline.sk
VÁROS
A ZF Slovakia már keresi az új munkaerőt Komáromi gyárába
  •   

Több, mint százötven új munkahelyet hoz létre városunkban az autómodulokat és autókomponenseket gyártó ZF Slovakia. 

A ZF Slovakia a ZF Holding Austria GmbH leányvállalata.  A ZF cégcsoport világviszonylatban közel 40 országban mintegy 230 gyárat üzemeltet, 137 ezer alkalmazottja van, és éves forgalma meghaladja 35 milliárd eurót.

A tavaly novemberben egy sajtótájékoztató keretein belül jelentették be, hogy a cég telephelye a Gadóci úton lévő ipari területen lesz (a volt Doprastav helyén), itt a már meglévő csarnokokat építik át saját céljaikra az idén. Akkor elmondták, hogy idén elkezdik a munkaerő toborzását, a gyártás megkezdését pedig 2019 elején tervezik.

Nem is olyan régen pedig megjelent a professia.sk-án, hogy a ZF Slovakia társaság munkaerő-felvételt hirdet új, komáromi üzemegységébe. Már a nyáron megkezdi a munkáját az adminisztratív csapat, míg az alkalmazottakat az ősz folyamán tanítják be.

A komáromi gyárukba gyártósori koordinátor (production system koordinátor), gépész technikusi (technik strojov a zariadení) és lakatos (prevádzkový zámočník) munkakörbe keresnek munkaerőt, továbbá elektotechnikai technikus (mechanik elektrotechnických zariadení), minőségbiztosítási technikus (technik kvality), technológus (technológ) valamint gyártás koordinátor – mesteri (majster výroby) munkakörökbe.

Az üzemben kuplungokat gyártanak majd, és a fizetés egyéb juttatásokkal együtt a bruttó 1100 eurót is elérheti, amelyet 13. és 14. fizetéssel egészíthetnek ki.

(a nyitóképen balról: Keszegh Béla alpolgármester, Stubendek László polgármester, Peter Doll a ZF Slovakia elnöke, a kép a cég tavalyi sajtótájékoztatóján készült)

(komaromonline.sk – MA)

AZ ÁLLÁSAJÁNLATOKAT ITT TALÁLJÁK:


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook