komaromonline.sk
HÍREK
Újabb súlyos baleset Perbetén
  •   

Figyelmen kívül hagyta a stoptáblát és egy másik autónak hajtott egy 29 éves zsarnócai (Žarnovica) nő ma délelőtt Perbetén.

Renáta Čuháková, Nyitra megyei rendőrszóvivő tájékoztatása szerint a mellékútról kihajtó Seat Ibiza vezetője nem állt meg a stoptáblánál és a főúton  közlekedő Nissannak csapódott. A Nissanban senki nem sérült meg, viszont a vétkes sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel szállították az érsekújvári kórházba. Utastársa, aki az édesanyja, szintén megsérült, őt is Érsekújvárban ápolják. „A járművezető az anaszteziológiai és intenzív osztályon fekszik, még nincs túl az életveszélyen – nyilatkozta Ľubica Juríková, a kórház szóvivője. – Az 56 éves édesanyját a baleseti sebészeten fej és mellkasi sérülésekkel ápolják, állapota stabil.”

 

 

A héten ez már a második súlyos baleset járásunkban. Csütörtökön két vasúti rendőr veszítette életét a Perbete és Bajcs közti úton, amikor valószínűleg egy mellékútról beléjük hajtott egy személyautó. Az ütközés következtében a rendőrkocsi áttért a szemközti sávba, ahol egy furgonnak csapódott.

Közlekedjünk óvatosan!

(komaromonline.sk, fotók: KR PZ Nitra)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook