komaromonline.sk
VÁROS
Új bevásárlóközpont épül Komáromban
  •   

A komplexum a Komáromi Korzó (Korzo Komárno) nevet viseli majd, amely a Jedlik utcában, a LIDL és a Merkury Market áruházak mellett épül fel.

Az építkezési munkálatoknak még ebben az évben meg kellene kezdődniük. Ez az információ már tavasszal ismertté vált, de a befektetők új építkezési terv jóváhagyására vártak, így a projekt csak július közepén tette meg a következő lépést a megvalósításig. A Komáromi Járási Hivatal Környezetvédelmi Szakosztálya már elkezdte felmérni a központban épülő parkolóknak a környezetre mért hatását is.

 

 

A Komáromi Korzó projektet Tomáš Hodúr és Miroslav Lopata személyében két komáromi vállakozó vezeti. Városunkban már mindkettejüknek több fejlesztési projekt köthető a nevéhez, az előbbinek a városközpontban található Seko Center, míg az utóbbinak a nevéhez a Gadóci úton található StartUp inkubátorház köthető.

A Korzó befektetői a bevásárlóközpontot már a következő évben szeretnék megnyitni. Miroslav Lopata úgy nyilatkozott, “Véleményem szerint, reális az a szándékunk, miszerint a Korzó már a jövő év karácsonyára a vevők rendelkezésre állhat.”

 

 

A Komáromi Korzó a közel 550 négyzetméteren elterülő nyolc értékes üzlethelyiségen kívül sok zöld területtel, nyári bárral és játszótérrel is szolgál majd a tervezett 140 autó valamint 24 kerékpár parkolón kívül.

A földszintes központ számára a Jedlik utcát nem véletlenül választották a befektetők, ugyanis a város ezen részén további áruházak és egy másik bevásárlóközpont (Family Center) is található, így a terület város új gazdasági központjának számít.

 

 

Mondhatjuk, hogy a Komáromi Korzó “hiánycikket” pótol, hisz az ismert, de régiónkból hiányzó márkaboltoknak ad majd helyet, így biztosan nem kell még Győrig sem utaznunk.

(komaromonline.sk-MA, fotók: Miroslav Lopata, forrás: mynovezamky.sme.sk)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook