komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Tragikus baleset történt Komárom és Izsa között

MEGOSZTÁS:

Szombaton a kora délutáni órákban halálos kimenetelű közúti közlekedési autóbaleset helyszínére riasztották a komáromi tűzoltókat. A balesetben Vladimír Dolinay, a kulturális minisztérium államtitkára a helyszínen életét vesztette, további négy személy sérüléseket szenvedett, egyikük állapota súlyos.

A baleset a Komárom és Izsa közti útszakaszon történt miután egy Kia márkájú személyautó harminchárom éves sofőrje megpróbált kikerülni egy út szélén parkoló járművet. Sajnos előzés közben a vizes aszfalton megcsúszott, áttért a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő járművel, melyben a harmincnyolcéves államtitkár utazott a családjával. Az ütközés során mindkét autó az árokba csúszott.

„A baleset következtében a vétlen járműbe beszorult két utas, őket a műszaki mentés során hidraulikus mentőszerszámok segítségével szabadították ki. A sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, valószínűleg azonnal életét vesztette. A másik utas súlyos sérüléseket szenvedett. Őt mentőhelikopter szállította az újvári kórházba. “– pontosította az információkat Michal Danek tűzoltó.

fotó/facebook

Vladimír Dolinay feleségének az állapota súlyos, a velük utazó két és fél éves gyermekük könnyebb sérüléseket szenvedett.

A szembe sávba áttérő Kia személyautó sofőrje, valamint utastársa az ütközés során könnyebb sérüléseket szenvedett. A közlekedési baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

(komaromonline.sk, TASR, noviny.sk,  fotó:Tűzoltóság)

MEGOSZTÁS:

Hozzászólások

hozzászólás

Copyright © 2016-2020 NEC ARTE NEC MARTE P.T. | Newsphere by AF themes.