komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Szilveszteri buli a Klapka téren

MEGOSZTÁS:

Az idei évben sem marad el az évzáró szórakozás a Klapka téren. Komárom város az erre tervezett pénzt az eperjesi tragédia áldozatainak utalta át, azonban támogatók segítségével megvalósul a közös évbúcsúztató.

Az önkormányzat decemberi ülésén döntöttek arról a képviselők, hogy Komárom város a 3 ezer eurós költségkeretet Eperjesre utalja a károsultak megsegítésére. Ez az összeg tartalmazta a tűzijáték és a szórakozás költségeit.

A komáromiaknak és a Komáromban szilveszterezőknek azonban nem kell lemondani a közös szórakozásról. A Darton kft. támogatásával este tíz órától egy óráig szólni fog a zene, egy DJ biztosítja a dallamokat, továbbá az épületek fényfestésével lesz különleges a hangulat. Egy lézervetítő segítségével számolhatjuk vissza az év utolsó másodperceit.

A téren frissítőket lehet vásárolni, de szimbolikus áron szilveszteri virslit is kaphatnak az érkezők. A virsliről és a további ételekről a Food Truck gondoskodik. Éjfél után mindenki egy pohár pezsgőre van meghívva az újévi koccintáshoz.

(forrás: kvh)

MEGOSZTÁS:

Hozzászólások

hozzászólás

Copyright © 2016-2020 NEC ARTE NEC MARTE P.T. | Newsphere by AF themes.