komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Radaván készültek a KFC-s lányok

A csodálatos őszi teljesítmény, amely újonc gárdánk 4. helyét jelentette a női 2. liga táblázatán, egyre vérmesebb reményekkel kecsegtet a jövőt illetően. Ennek megfelelően a vezetőség a téli pihenő után szinte a férfi csapattal egy időben kezdte formába lendíteni a lányokat.

Január 14.-től néhány tornatermi edzés és kondíciós gyakorlatok voltak beiktatva, majd 24-én a csapat összpontosítás céljából Radavára költözött néhány napra. A csodálatos és kellően felszerelt Iveta panzióban és létesítményeiben a kondíciós edzések mellett a stábunk a mentális felkészítésre is óriási figyelmet fordított.Hiszen bármennyire is fizikai sportként tekintünk a focira, ami valóban az is, de a mérkőzések egyenlő erők küzdelmében a fejben dőlnek el. Elismerjük , hogy szórakozásnak sem volt utolsó ez a pár nap és a lányok között még szorosabbra fűződtek a kapcsolatok. Kötetlen beszélgetéseken vitatták meg az edzővel is elképzeléseiket, napi 3-4 edzést követően az esti program bowling, asztalitenisz, biliárd, de kihasználtuk a panzió sóbarlangját, szaunáját és jacuzziját is. Egyszóval ki merem jelenteni az összpontosítás csillagos egyesre sikeredett, amiért a klubon kívül köszönet illeti MUDr. Ipóth Szilárdot is, aki szintén nagylelküen támogatta a csapat edzőtáborozását.

A résztvevők a képen:
álló sor: Hajabács Gábor, Kurcz Anna, Győri Bianka, Nagy Jenő, Nagy Chiara, Szabó Rebeka, Németh Vivien, Beke Réka, Nagy Laura
középen: Pauer Tünde, Tóközi Tímea, Csicsó Andrea, Patócs Dorina, Gaál Csenge
elöl: Hatyina Zsófia, Tamáš Henrietta

A lányok felkészülési programja a bajnokság kezdete előtt:
Február 3. Vasas SC – KFC
Február 16. 17:00 KFC – MOL Vidi FC ( a koppánymonostori műfüves pályán)
Február 17. ETO Győr – KFC
Február 24. Vasas SC U19 – KFC
Március 3. KFC – VION Zlaté Moravce

(Hajabács Gábor, csapatvezető)

Hozzászólások

hozzászólás