komaromonline.sk
VÁROS
Pályázati felhívás a 2019-es támogatási kérelmek benyújtására Komárom város költségvetéséből
  •   

Pályázati felhívás a 2019-es támogatási kérelmek benyújtására Komárom város költségvetéséből a kultúrához és a sporthoz tartozó célirányos alapból.

A pályázóknak a pénzügyi támogatási kérelmet írásban és elektronikusan kell benyújtaniuk a város weboldalán keresztül. A kérelem akkor tekinthető benyújtottnak, amennyiben annak leadása mindkét módon megtörtént. A kérvény írásos formájához a pályázónak mellékelnie kell az elektronikus felületen kinyomtatott üzenetet a pályázat sikeres leadásáról és a hozzárendelt alkalmazásszámot.

Az elektronikus pályázati űrlapot a város honlapján teszik közzé:
www.komarno.sk – Városi Hivatal – Oktatási, Kulturális és Sport Főosztály – Űrlapok-
“A sport és testkultúra pénzügyi támogatása iránti kérelem” vagy ” A kulturális és művészeti tevékenység pénzügyi támogatása iránti kérelem “(az e-form-dokumentumok részben).

Sport: http://komarno.sk/form/sport/ziadost_sport.php
Kultúra: http://komarno.sk/form/kultura/ziadost_kultura.php

Pályázatának elektronikus változatát a pályázó közvetlenül a Komárom város weboldaláról küldi legkésőbb:
a) a sport területén 2018. december 15-ig, az írásos /nyomtatott / változatot legkésőbb 2018. december 17-ig igazolható módon kell leadni a városi hivatal iktatójába
b) a kultúra területén 2018. december 31-ig, az írásos /nyomtatott / változatot legkésőbb 2019. január 2-ig igazolható módon kell leadni a városi hivatal iktatójába.

Teljes felhívás: http://www.komarno.sk/content/docup/shortnews/58a56d1b2677a3c7a661b36aed748b36.pdf

(kvh)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook