komaromonline.sk
VÁROS
Öngyilkos lett egy férfi a komáromi rendőrségen
  •   

Egy 27 éves férfi, akit rablás miatt tartóztattak le Komáromban, ma reggel a cellájában öngyilkos lett. A JOJ TV információja szerint még reggel nyolckor élt, de tíz perc múlva már lánccal a nyakán holtan találtak rá.

Rendőrségi anyagok szerint nem ez volt a 27 éves Edmund R. első rendőrségi ügye. Nem először volt előzetes letartóztatásban sem. A börtönből az előző ügyletei miatt is csak januárban szabadult. Négy évvel ezelőtt egy lopásért tartóztatták le, de a rendőrség ablakán keresztül sikerült megszöknie. Egy gyorsbüfénél érték utol a rendőrök, ahol kést rántott, majd elkezdte vagdosni a kezét. Akkor a rendőrők meg tudták előzni a tragédiát.

 

A rendőrök felügyelték a rendet a rendőrség épülete előtt (fotó a JOJ TV adásából)

A 27 éves Edmund R. családja is reggel tudta meg ezt a szörnyű hírt. Ők nem titkolják, hogy Edmund többször is vett magához különböző kábítószert, de a rendőrök azon állítását, miszerint a letartóztatásakor agresszíven viselkedett velük, nem hiszik el. Szerintük a rendőrök támadtak rá, azért lett agresszív. A belügyminisztérium átvette az ügy vizsgálatát, jelenleg több információ nincs az ügyről.

 

A hozzátartozók szerint a letartótatásakor a rendőrök támadták rá (fotó a JOJ TV adásából)

(komaromonline.sk, forrás JOJ TV)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook