komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Nyílt nap az Eötvös suliban

dav

2019/2/2

Az Eötvös Utcai Alapiskola az idei tanévben is már szorgosan készülődött, hogy már decemberben megkezdje nyílt napi foglalkozásait. Az iskolalátogatás alkalmával betekintést nyerhettünk az intézményben zajló oktató – nevelői tevékenységbe.

A nyílt nap keretén délelőtt bemutató órákon, majd délután során kézműves foglalkozásokon vehettek részt az ide látogató szülők és gyermekeik. Az iskola színes szakkörkínálatával is megismerkedhettek. Iskolánkban gyermekközpontú, a tanulók egyéni tempóját és képességeit figyelembe vevő oktatás folyik.

 

 

Iskolánk jó hírnevét, a szülőkkel való együttműködést erősítjük hagyományteremtő rendezvényekkel, a tantárgyversenyeken elért kiváló eredményekkel, amelyekben hangsúlyozottan helyet kap az iskola kiváló felszereltsége a legmodernebb digitális eszközökkel. Pedagógusközösségünk szakmai felkészültségét bizonyítja a korszerű tanulási módszerek és technikák alkalmazása. Mindez annak érdekében történik, hogy az iskolában eltöltött idő tartalmas, ugyanakkor érdekes és élményszerű legyen. Ezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szabadidőre is, mely során különböző sportolási lehetőségeket biztosítunk az iskola tornatermében és az iskola udvarán is. Azt szeretnénk, hogy a tanulás mellett mindenki jól érezze magát, örömmel járjon iskolába.

 

 

Mindenkit nagy szeretettel várunk a következő nyílt napi foglalkozásunkra, mely február 20–án, egy kellemes szerdai napon, a farsang jegyében zajlik majd!

(Barta Csilla)

 

Hozzászólások

hozzászólás