komaromonline.sk
VÁROS
Nyertünk!
  •   

2019/3/8

A tavalyihoz hasonló, pédaértékű összefogásnak köszönhetően Komáromban már a második Žihadielko játszótér épülhet fel.

Lidl áruházlánc ebben az évben is meghirdette szavazós játékát, melyben a lakosoknak nem volt egyéb dolguk, mint január 14-e és február 28-a között szavazni arra a városra, ahol szerették volna, hogy a Lidl játszóteret építsen.

Az öt kategóriában az első és a második helyen végzett települések örülhetnek a ‘méhecskés’ játszótérnek. Így Komáromon kívül Rimaszombatban, Érsekújvárott, Privigyén, Kassa egy városrészében, Simonyban, Nagyrőcén, Bánon, Ógyallán és Szviten épülnek meg a játszóterek. Városunk mintegy 157 542 szavazattal végzett ismét az első helyen, bebizonyítva ezzel, hogy nálunk nemcsak egyszer volt ‘kutyavásár’. A második játszótér a kettes és a Bauring lakótelepek között fog megépülni.

 

Ugyanúgy Komárom városa részt vett a Tesco alapítványa által meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” helyi közösségeket támogató pályázat “zsetonos” szavazásban. Ebben városunk a 2. helyen végzett. Így 600,- € értékben zöld övezetet alakíthatnak ki a Selye utcában lévő játszótér körül, ami a játszóteret a parkolótól fogja elválasztani, biztonságosabbá téve a helyet a gyermekek számára, nem utolsósorban pedig a levegőt is tisztítja majd.

(komaromonline.sk-MA)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook