komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Nyerjük meg Komáromnak a 3. Maja játszóteret!

  •   

Írjunk történelmet, és szavazzuk meg Komáromnak a harmadik játszóteret is!

Az ismert áruházlánc, a Lidl, ötödik, immár utolsó alkalommal is meghirdette a már ismert Žihadielko (Fullánkocska) elnevezésű játékát, melyből Komárom már kétszer került ki győztesen. Hogy sikerül-e harmadszor is, hogy bekerülünk-e a „mesekönyvekbe “az csak tőlünk függ.

Egyszer volt, hol nem volt kezdődik mese, és a szegény legény, királyfi vagy éppen a legkisebb fiú elindul, hogy szerencsét próbáljon. Útja során azonban akadályokba ütközik, mindig háromszor, mindig három óriást kell legyőznie, mindig háromszor kell megküzdenie a sárkánnyal, a gonosz erőkkel, ahhoz, hogy célba érjen, övé legyen a jutalom és boldogságban, gazdagságban éldegélhessen tovább míg világ a világ.

Most mi komáromiak is eljutottunk a harmadik kihíváshoz, a mesés harmadik feladathoz, ahhoz, hogy legkisebbjeink beléphessenek a mesék birodalmába, ahol Maja méhecske és barátai várnak majd rájuk vidáman rebegtetve szárnyaikat.

Ahhoz azonban, hogy a kicsik egy újabb játszótéren élvezhessék kacagva, vidáman a nyári napokat, órákat, perceket kisbarátaik és a méhecskék társaságában, először nekünk, felnőtteknek kell játszanunk!

Január 13-tól hat héten át, február 29-ig minden nap szavazhatunk https://zihadielko.lidl.sk/. De ne csak mi játszunk, mert akkor megeshet, hogy idén Maja, a méhecske kirepül a kezeink közül, hanem bíztassuk játékra az internetező nagyszülőket, a morcos szomszédjainkat, a digitális lábnyomot eddig nem hagyó rokonainkat és mindenkit, aki itt, most, köztünk él és fontos nekik gyermekeink közös öröme.

Legyünk most mi komáromiak a mesebeli hősök, a rettenthetetlen jedik és győzzük le együtt az „óriásokat “és nyerjük el Mayát, a méhecskét!

Szavazz bátran, „az erő veled van “! 😊

Hajrá Komárom!

klikk a képre és játszunk 9.00 órától:

(komaromonline.sk, FL)

fotók a tavalyi átadóról:


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

Copyright © 2016-2020 NEC ARTE NEC MARTE P.T. | Newsphere by AF themes.