komaromonline.sk
HÍREK
Mesevetélkedő a Jókai Mór Alapiskolában
  •   

7mérföldes csizmában heted7 határon át – mesevetélkedő A Jókai Mór Alapiskolában

A múlt héten első alkalommal rendezték meg a játékos mesevetélkedő körzeti fordulóját az általános iskolák 2-3-4. osztályos tanulói számára. A játék keretét a magyar népmesék adták. Az ismert történetek felidézték a gyerekek kedvenc mesehőseinek kalandjait, de megjelentek kevésbé ismert szereplők is. A vetélkedősorozat célja az olvasás és a mesék népszerűsítése a gyerekek körében. A vetélkedőn 17 négy fős csapat csapat tette próbára tudását. Iskolánkat két csapat képviselte.

 

 

A 2.évfolyam Csillagszeműi Kartali Áron Félix, Kincer Ádám, Pipper Amina és Szabó Csongor , a 3.évfolyam Többsincs királylányai Jobbágy Leila, Szépe Vivien, Bara Boglárka és Csandal Anna. A mesevetélkedő következő fordulójába 8 csapat jutott tovább, amelyek közé 7. helyezéssel bekerült iskolánk 3. évfolyamos csapata is, felkészítőik Varga Ilona és Jókai Éva tanító nénik.

 

 

Külön kiemelném a Csillagszeműek csapatát, akik a verseny legfiatalabb tagjaiként az előkelő 11.helyezést érték el. Felkészítőjük Bécsi Mónika tanító néni. Valamennyi résztvevő megérdemli a dicséretet, hiszen a versenysorozat nem akármilyen feladat elé állította őket. Gratulálunk a csapatoknak és az őket felkészítő pedagógusoknak! A verseny hangulatáról meséljenek a képek.

(Farkas Ilona)

 

(fotók: JMA)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook