komaromonline.sk
HÍREK
Megtartották a Generációk Nagytalálkozóját – FOTObeszámoló
  •   

A Komáromi Magyar Gimnázium Öregdiákjainak és Tanárainak Baráti Köre és a Selye János Gimnázium igazgatósága szervezésében szombaton, június 3-án megtartották a a Komáromi Bencés Gimnázium, valamint a Király püspök utcai épületben később különböző neveken működő utódiskolák és a Pedagógiai Iskola volt diákjai, valamint huzamosabb ideig itt tanító tanárai számára a Generációk Nagytalálkozóját. 

A találkozót Langschadl István mérnök, a Baráti kör elnöke, Andruskó Imre, a Selye János Gimnázium igazgatója és Stirber Lajos karnagy, nyugalmazott tanár szervezték. Az ünnepélyes megnyitón Farkasné dr. Bartakovics Adrianna köszöntötte a vendégeket, majd a gimnázium diákjainak zenés-irodalmi összeállítását láthattuk. A megnyitó után Langschadl István és Andruskó Imre mondott beszédet, majd a résztvevők ökumenikus áldásban részesültek. A díszvendégek között ott volt Oláh Ilona és Konczer Veronika nyugalmazott tanárok is.

Ezután került sor a Rubin- (1942-ben érettségizettek), Gránit- (1947-ben érettségizettek), Vas- (1952-ben érettségizettek), Gyémánt- (1957-ben érettségizettek) és Aranymatúra (1967-ben érettségizettek) okleveleinek átadására. 


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook