komaromonline.sk
HÍREK
Megnyitották a KORTINA relaxációs központot – FOTÓbeszámoló
  •   

Csütörtök este meghívott vendégek részvételével ünnepélyesen is megnyitotta kapuit a KORTINA relaxációs központ, amely a komáromi erődrendszer egyik részében, a II. bástyában található.

A patinás pihenő-szórakoztató övezet több részből áll. Megtalálható benne két étterem – amelyekben minőségi ételeket szolgálnak fel – szállodai szobák, finn szaunából és jakuzziból álló privát fürdő. Továbbá többfunkciós konferenciaterem, szivarozóterem, borospince, külső fedett terasz, játszótér és parkoló is várja a látogatókat.

Az éttermek egyediségét – Martina Šimonová, a központ tulajdonosa szerint – az adja, hogy történelmi helyszínen alakították ki és ezt a történelmi jellegét igyekeztek megtartani. Ugyanis az évtizedekig omladozó és nagyon rossz állapotban lévő bástyarész összes tégláját szó szerint egyesével pucolták, tisztították meg és hagyták eredeti helyükön. Sok munkánk van benne, de örülök, hogy városunk erődrendszerének egy részét így felújítva megtudtuk nyitni a széles nyilvánosságnak. És remélem, hogy itt a bástyák falai között sok kellemes időt fognak vendégeink eltölteni – mondta Martina.

A relaxációs központ hétköznap reggel 07.00 órától egészen este 22.00 óráig és hétvégén pedig 12.00 órától várja az étkezni illetve a kikapcsolódni vágyó vendégeket.


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook