komaromonline.sk
HÍREK
Megkezdődött a belgyógyászati pavilon felújítása
  •   

A múlt héten megkezdődtek végre a kórház belgyógyászati pavilonjának felújítási munkálatai. Az évek óta tervezett beruházás finanszírozására 875 ezer eurót különített el a Nyitra  megyei önkormányzat, a működtető Forlife nonprofit szervezete pedig 900 ezer euróval járul hozzá a költségekhez.

A komáromi kórház belgyógyászati pavilonja

A felújítás magában foglalja az ablakok, a villanyvezetékek, a fűtési és szellőztetőrendszer, a padlóburkolat, valamint az egészségügyi technika komplett cseréjét, az épületbe klímát szerelnek és kicserélik a berendezést is. Miroslav Jaška kórházigazgató tájékoztatása szerint a munkálatok legkésőbb 2018. szeptember 30-ig befejeződnek, de ha nem lépnek fel váratlan nehézségek, akár hamarább is átadhatják a felújított épületet.

Mgr.Michal Zakarovský ACCA, Mgr.Miroslav Jaška a kórház igazgatója és MUDr.Ján Dudra

A belgyógyászati pavilonban kap helyet az idegosztály és a gerontológia is, továbbá az intenzív belgyógyászati és idegosztály. A felsorolt részlegek havonta több mint 400 felvőbeteget látnak el. Érdekességként megemlítenénk, hogy a sajtótájékoztatón most megjelent néhány Nyitra megyei képviselő is. Vajon miért?

(komaromonline.sk, forrás: Agel SK)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook