komaromonline.sk
HÍREK
Meghirdették az 55. Jókai Napokat
  •   

Amatőr színjátszók figyelem! A Komáromi Jókai Napok Alapítvány, Komárom Városa, és a Komáromi Városi Művelődési Központ ezennel meghirdeti az 55. Jókai Napokat, a szlovákiai magyar amatőr színjátszók, kisszínpadok és diákszínpadok országos fesztiválját – áll a szervezők felhívásában.

Az országos színjátszó fesztivál június 11. és 17. között kerül megrendezésre Komáromban. Jelentkezni kizárólag írásban lehet – postai úton vagy e-mail-ben – március 31-ig, a következő címen: Komáromi Városi Művelődési Központ, Vár út 1. (Hradná 1), 945 01 Komárom (a borítékra írják rá „Jókai Napok“), e-mail: csengel.monika@gmail.com.

A meghirdetők kérik, hogy a jelentkezés tartalmazza a csoport és vezetője nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát; az előadás címét, szerzőjét és műfaját. További információk a 0907-799-823, a 035-7-713-547 vagy a 05-7-713-550-es telefonszámokon és a feltüntetett e-mail címen, Bajkai Csengel Mónikánál.

A Komáromi Jókai Napok Alapítvány és a Komáromi Város Művelődési Központ idei nyári színjátszó táborát augusztus 3. és 12. között rendezik meg Karván, a szakközépiskolában, neves drámapedagógusok és oktatók közreműködésével.

(vmk)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook