komaromonline.sk
HÍREK
A második rablás után elfogták az agresszív komáromi férfit
  •   

2019/2/4

Szombat este, február 2-án, egymást követően két bűncselekmény is történt Komáromban – tájékoztatta portálunkat Božena Bruchterová, a nyitrai kerületi rendőrség szóvivője.

Az első nem sokkal fél nyolc előtt történt, amikor egy ismeretlen tettes egy 18 éves nőt támadott meg a nyílt utcán. Az áldozatot hátulról kapta el, majd a nyakánál fogva a földre rántotta, befogta a száját és miközben pénzt követelt tőle, háton rúgta. Annak ellenére, hogy az áldozat bizonygatta „nincs nála pénz”, többször hasba rúgta. Végül a nő kezéből kitépte az MP3-as lejátszóját és eltulajdonította a táskáját, mobiltelefonnal együtt.

A bűncselekmény elkövetése után az ismeretlen elkövető távozott a bűntény színhelyéről. Este kilenckor azonban, ezúttal egy másik helyszínen, egy 53 éves hölgyet szemelt ki áldozatul. A gyanútlan sértett a járdán tartott hazafelé, amikor a rabló hátulról ütést mért a fejére, és megpróbálta kitépni a kezéből a táskáját. Miután ez elsőre nem sikerült neki, olyan intenzív ütéseket mért a nő fejére, hátára, hogy az a földre zuhant. A támadó a megszerzett zsákmánnyal megpróbált elmenekülni, de a sértett hangosan kiabálva utána szaladt. A történtekre felfigyelt három véletlenül arra járó férfi, akik a gyanúsítottat a rendőrség kiérkezéséig feltartóztatták.

A rendőrség Ivánt, a 31 éves komáromi lakost, rablás elkövetésével gyanúsítja és az ügyet vádemelési javaslattal továbbították az ügyészség felé.

(komaromonline.sk-FL, forrás: Nyitrai Rendőrkapitányság, nyitókép: illusztráció)

 


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook