komaromonline.sk
VÁROS
Március 10-éig rendezze hátralékát!
  •   

2019/3/3

Komárom Város felhívja adóköteles polgárait és jogi személyeit az ingatlanadó, az ebadó, a nem nyereség orientált játékautomaták, valamint a kommunális,az apróbb építkezési hulladék, illetve a bérbe adott épületek, építkezések és telkek utáni, 2018-ig származó bevételeik adóhátralékainak befizetésére legkésőbb 2019. március 10-ig.

Ez a felhívás lehetőség arra, hogy az érintettek áttekintsék tartozásaikat, s azokat a megadott időszakban befizethessék. A 2019. március 10-ei határidő lejárta után a város kénytelen lesz a hátrálékokat a vonatkozó törvényeket alkalmazva behajtani, illetve zálogba helyezni az adós ingatlanját. A befizetés történhet banki átutalással, készpénz befizetéssel a városi hivatal pénztárában, illetve bankkártyán, esetleg megegyezés útján, részletekben törlesztve.

Információk: személyesen a városi hivatal Vársor utca 3. alatti, a Tiszti pavilon első emeletén, a 18-as számú irodában, illetve az odp@komarno.sk email címen, vagy a 035/28 51 330, 331, 353, 334, és a -317-számú telefonon.

(Komáromi Városi Hivatal Gazdasági és pénzügyi szakosztály)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook