komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Már előrendelhető Gráfel Lajos Komárom történelme képeslapokon című könyve

 

Március 15 – től kerül a boltokba Gráfel Lajos Komárom története képeslapokon című kiadványa, mely iránt már most hatalmas az érdeklődés. Az album, melynek lapozgatása közben korabeli képeslapokon keresztül ismerhetik meg az olvasók a város múltját, limitált példányszámban kerül kereskedelmi forgalomba, ezért aki semmiképpen sem szeretne lemaradni róla, annak ajánlott a www.knkniha.sk weboldalon előrendelni.

A rendkívül különleges és impozáns, kétnyelvű könyv először decemberben látott napvilágot a Nec Arte Nec Marte Polgári Társulás égisze alatt. Az igényesen válogatott, közel 320 korabeli képeslapot bemutató könyvritkaságot Gráfel Lajos grafikus, történelmi építész és műemlékvédő válogatta- és állította össze saját, több ezer darabot számláló képes levelezőlap gyűjteményéből a Nec Arte Nec Marte Polgári Társulás alapítójának és elnökének, Varga Tamásnak a felkérésére.

A polgári társulás azonban kereskedelmi tevékenységet nem folytat, így a Bethlen Gábor Alap támogatásával kis példányszámban megjelent kötet kereskedelmi forgalomba nem kerülhetett.

 

 

A második, átdolgozott kiadás Gráfel Lajosnak és Szabó Vilmosnak, a Willex Kft. ügyvezető igazgatójának közös projektjében egy hónap múlva, korlátozott példányszámban kerül városunk könyvesboltjaiba. Ezzel kapcsolatban Gráfel Lajos elmondta, hogy „nagyon jól eső érzéssel tölti el a komáromiak részéről megmutatkozó óriási érdeklődés, és azon lesznek, hogy minden érdeklődő számára elérhetővé váljon a Komárom történelme képeslapokon című album.”

(komaromonline.sk, FL)

 

Hozzászólások

hozzászólás