komaromonline.sk
HÍREK
Levendulás fürdőzés a Brigetio Gyógyfürdőben
  •   

A Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából különleges éjszakai fürdőzésre készülnek október 14-én a dél-komáromi Brigetio Gyógyfürdőben.

A Szomódi Levendulással együttműködve a levendula illata tölti be az egész fürdőt. Vendégeknek módjában áll majd belesni a Szomódi Levendulás “boszorkánykonyhájába” – a látványlepárlás során láthatják majd a folyamatot, ahogy a levendulából olaj készül.

A lepárlás mellett a szauna szeánszok is levendulaolajtól illatoznak majd. A vendégek tesztelhetik orrukat, hogy meg tudják-e különböztetni a különböző levendulafajták illatát.

Az éjszakai fürdőzésre két külünböző belépőt árusítanak: az 1.000 Ft-os belépővel a külső- és belső gyógymedencéket, az uszodát és a tanmedencét látogathatják a vendégek.

Az 1.500 Ft-os belépővel a vendégek a medencék mellett birtokba vehetik a szauna világot is, ahol kipróbálhatják a gőzszaunát, a rönkszaunát és az azt övező kertet és a belső szauna térben található két finn szaunát, köztük a megújult Valentinianus Laconium Plus szaunát is, az új csobbanó medencét és a Kneipp taposót is, valamint az infra szauna is üzemelni fog.

Különleges szauna szeánszok:
21.00 – Andare alla sauna (Aromás )
21.30 – Próza (citromos peeling
22.00 – LILA KÖD (levendulás sós olajos)
22.30 – Acustic (mézes)
23.00 – Ausztrália vörös szíve (extra forró meglepivel)

Szauna szeánsz: 350 Ft/ fő/ szeánsz – fürdő+szauna belépővel vehető igénybe.

(forrás: komthermal.hu)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

About the author

komaromonline.sk

Like Us On Facebook