komaromonline.sk

egy portál Komáromról és polgárairól

Komáromi orvos lett az ország második legjobb gasztroenterológusának választva

Mostantól hivatalosan is MUDr. Podlupszki Csaba gasztroenteorológus személyében az ország egyik legkiemelkedőbb szakorvosával büszkélkedhet a komáromi kórház. Városunk elismert és közkedvelt szakorvosa a közelmúltban a második helyezést érte el a TOP Orvosok 2020 (TOP Lekári 2020) elnevezésű versenyen, melyen a Zdravotnícke noviny olvasói mellett szakértők szavazatai alapján választották meg Szlovákia legjobb orvosait.

„ Kellemes meglepetésként ért, hogy jelöltek a díjra. Alig akartam elhinni, hogy egy olyan neves mezőnyben, ahol az ország legjobb gasztroenterológusai sorakoztak fel, sikerült a második helyen végeznem. Ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni, aki szavazott rám. Nagyra értékelem a helyezést, mert ez azt bizonyítja, hogy munkámat tisztességgel és jól végzem. Ez a pozitív visszajelzés még nagyobb erőt és lendületet fog adni a munkámban. Úgy gondolom, hogy a legfontosabb, hogy az ember ne felejtse el a gyökereit.“ – nyilatkozta a sajtónak a komáromi kórház díjazott gasztroenteorológusa.

 

MUDr. Podlupszki Csaba

Podlupszki Csaba a pozsonyi Komenský Egyetem Orvostudományi kar elvégzése után, 1997-ben helyezkedett el a komáromi kórházban. Az első hat évben a belgyógyászat kollektíváját erősítette. Az első fokú belgyógyászati atesztációját 2000-ben tette le, majd 2004-ben sikeres másodfokú szakvizsgát tett gasztroenterológiából, és megkezdte önálló szakorvosi tevékenységét. „Tizenhat éves praxisa során betegei és kollégái is mindig nagyra értékelték áldozatos munkáját és rendkívül humánus viszonyulását a páciensekhez. Podlupszky doktor egy személyben testesíti meg mindazt, amire egy betegnek szüksége van – orvos, szakember, tanár, pszichológus és barát egyszemélyben. Örülünk, hogy ilyen kíváló kollégát tudhatunk magunk között itt Komáromban. Büszkék vagyunk rá, és gratulálunk az elért szakmai sikereihez! A továbbiakban is sok szakmai sikert, elégedett pácienseket és legfőképp sok egészséget, boldogságot és örömet kívánok neki!” – büszkélkedett a díj apropóján a komáromi kórház orvosával az AGEL SK nyugati klaszterének orvos-igazgatója, MUDr. Rudolf Pelikán.

(komaromonline.sk, forrás AGEL SK)

Hozzászólások

hozzászólás