komaromonline.sk
HÍREK
Kiválóan szerepeltek Komárom úszói
  •   

Mindkét komáromi úszóklub, azaz a Delta és a KomKo versenyzői is kiválóan szerepeltek a múlt hétvégén Érsekújváron megrendezett Nyugat-Szlovákiai Tavaszi Területi Bajnokságon – amely Nagyszombat, Trencsén és Nyitra megye 18 klubjának részvételével zajlott.

A Michal Knihár edző által irányított Delta úszóklubot Marián Dragúň, Alex Kušík, Rozsár Dóra, Ema Szászová, Miriama Szászová és Viktor Zauko képviselte. Összesen 17 arany- és két ezüstérmet gyűjtöttek be, és ezzel az előkelő 4. helyen végeztek az összesített éremtáblázaton. Miriama Szászová 7 arany-, Alex Kušík 5 arany- és egy ezüst-, Marián Dragúň 3 arany-, Ema Szászová 2 arany- és 1 ezüstérmet gyűjtött be. Rozsár Dóra és Viktor Zauko több egyéni csúcsot úszva szintén jól teljesített.

 

A KomKo úszóklubot Béber Károly edző vezetése alatt Patus Keve, Richard Kardhordó, Max Kopčok, Tamara Berkesová, Pénzes Karin, Majcsák Kristóf, Branislav Čéry, Viktória Kraslanová és Varga Ádám képviselte. A klub sportolói 7 arany-, 8 ezüst- és 5 bronzéremmel gazdagították gyűjteményüket. Max Kopčok volt ötször állhatott a dobogó legfelsőbb fokára, Kardhordó Richard egy arany- és hat ezüst-, Tamara Berkesová egy arany- és két bronz-, Patus Keve pedig két ezüst- és három bronzérmet szerzett.

Valamennyi sportolónak gratulálunk és további sikeres versenyzést kívánunk!

(komaromonline.sk)


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook