komaromonline.sk
HÍREK
Kikapott a KFC a csallóközi derbyn
  •   

Kfc Komárom – Fluminense Somorja 1:3 (0:1)

Másodszor is léket kapott hazai pályán szombaton a komáromi “csatahajó”. A bosszantó pedig az , hogy ismét a bajnokság kieső zónájában, vagy annak közelében lévő csapat vitte el a pontokat. Ebből is látszik, hogy a futballban nincs előre lefutott találkozó és minden pontért küzdeni kell, ha erős, ha gyenge az ellenfél.

A vereségen kívül a mérkőzés fekete krónikájához tartozik az is, hogy a fiatal Zemko már a 11. percben súlyos sérülést szenvedett és a komáromi kórházba kellett szállítani. A fiatal játékos erőteljes, dinamikus játéka és átlagon felüli küzdő szelleme nagyon hiányzott a továbbiakban. A hazai csapat végig mezőnyfölényben focizott, ám a kapu előterében a brazilokkal megtűzdelt somorjaiak voltak hatékonyabbak. Az igazsághoz tartozik, hogy 1:2-es állásnál a játékvezető nem adott meg egy hazai találatot, egyébként is több esetben a vendégeket támogatta ítéleteivel, ami szokatlan. Ma a Fortuna asszony kegyei is inkább a somorjaiakat cirógatták, és ez így összességében elég volt a vendégsikerhez.

Mind ezek ellenére a KFC őszi teljesítménye minden előzetes elvárást felül múló, olyan csapatokat előz meg a tabellán, akik már előzetesen a feljutás várományosainak kiáltották ki magukat. Valószínű, hogy az összes puskaporukat sem lőtték el, így a szurkolóik bízhatnak még a sikeres folytatásban.

Gólok: Nurkovics ill. Santos, Da Cruz, Čunta

 

(T.I., nyitókép: Ladislav Kertész)

 

 


  •   

Hozzászólások

hozzászólás

komaromonline.sk

Like Us On Facebook